Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00130

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ

06.05.2022
6

Ν. Καβάλας Δ. Καβάλας

Εμφάνιση χάρτη
thalassa
Το βιβλίο είναι άθικτο, καινούργιο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Μάρτιος 1939, Μονεμβασιά. Λίγο πριν από την κατάληψη της Αλβανίας από τις Ιταλικές δυνάμεις, η Σοφία χάνει τους γονείς της. Αποφασίζει λοιπόν να πάει να δουλέψει σαν γκουβερνάντα, φροντίζοντας την, ορφανή από μητέρα, κόρη του επισμηναγού, αξιωματικού της ελληνικής αεροπορίας Παύλου Βελή, ο οποίος πρόκειται να ξαναπαντρευτεί. Δεν αργεί να μετακομίσει στο σπίτι του στην κορυφή ενός λόφου. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως μία και μόνη στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα.
Φεβρουάριος 2014. Η Νατάσα, μια κοπέλα όμορφη και δυναμική έχει μαζέψει σχεδόν όλα τα χρήματα για να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει το σπίτι στην κορυφή του λόφου, εκείνο που διέθετε η οικογένεια της για χρόνια, μα πούλησε τελικά η μητέρα της, όταν ο πατέρας της πέθανε και η ίδια ήταν μόλις δέκα χρόνων, σε ένα ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος απεβίωσε, παρατώντας το στη τύχη του. Ξαφνικά όμως μαθαίνει πως και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει. Ο νεαρός Νικόλας Ραζής, διάσημος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, ο οποίος πετυχαίνει τελικά να το αγοράσει και μετακομίζει εκεί. Τι όμως θα επακολουθήσει; Και τι άραγε κρύβει πραγματικά το σπίτι στην κορυφή του λόφου;
Δύο εποχές, τέσσερις ήρωες, μυστικά, κρυμμένες αλήθειες, έρωτες και πάθη σε ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που διδάσκει το πραγματικό νόημα της αγάπης.
  • Χέρι με χέρι
  • Αντικαταβολή
Οι αγγελίες του χρήστη: thalassa
Φούστα
Φούστα
Φούστα
Φούστα
Φούστα
Φούστα

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα