Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00021

Πωλείται στρώμα αφρού με διαστάσεις 160x200x24cm

19.04.2024
300

Ν. Θεσσαλονίκης Δ. Ωραιοκάστρου

Εμφάνιση χάρτη
Maria
Πωλείται στρώμα αφρού (memory foam) με διαστάσεις 160x200x24cm (σαν καινούριο)

Χρησιμοποιήθηκε από εμάς λιγότερο από ένα χρόνο επειδή δεν μας βόλεψε. Είναι μαλακό.
Πωλείται στην τιμή των 300 ευρώ. Στις φωτογραφίες έχω ανεβάσει και την απόδειξη αγοράς.

Οι φωτογραφίες του στρώματος είναι από τη σελίδα του καταστήματος επειδή το έχω αποθηκευμένο στη θήκη του και δεν είναι εύκολο να το φωτογραφίσω. Είναι σε άριστη κατάσταση. Οι πληροφορίες είναι επίσης από τη σελίδα του καταστήματος. Το στρώμα αγοράστηκε από εμάς 600 ευρώ (όπως βλέπετε και στο παραστατικό αγοράς) και η σημερινή τιμή πώλησής του στο κατάστημα είναι 760.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Το στρώμα Flow της σειράς iSeries θα σας προσφέρει ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο για πολλά χρόνια. Η τεχνολογία Postureperfection που διαθέτει παρέχει έξτρα στήριξη στα σημεία του σώματος που το χρειάζονται περισσότερο, όπως η μέση, η πλάτη και η σπονδυλική στήλη. Το Gel Memory Foam σε συνδυασμό με το Memory Foam προσφέρει τη δυνατότητα στο στρώμα να αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος ανιχνεύοντας τη θερμότητά του, χαρίζοντας έτσι μια μοναδική αίσθηση σταθερότητας και άνεσης.
Ύψος: 24cm (±1cm)
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος ανά άτομο: 120kgs

GEL MEMORY FOAM
Αφρός μνήμης κορυφαίας τεχνολογίας που ανέπτυξε η NASA, με μικροσωματίδια gel που παίρνει το σχήμα του σώματος, ελαχιστοποιεί τα σημεία πίεσης και διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.

MEMORY FOAM
Αφρός μνήμης κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο. Προσαρμόζεται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και παρέχει ιδανική στήριξη στην πλάτη, τον αυχένα και τις αρθρώσεις. Αντιδρά στη θερμοκρασία και γίνεται μαλακότερο όταν έρχεται σε επαφή με τα πιο ζεστά μέρη του σώματος ενώ παραμένει αναλλοίωτο σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης απορροφά την υγρασία και είναι υπό-αλλεργικό δημιουργώντας ένα πιο υγιεινό περιβάλλον ύπνου.

  • Χέρι με χέρι

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα