Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00117

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150τμ

18.02.2022
160.000

Ν. Θεσσαλονίκης Δ. Θερμαϊκού

Εμφάνιση χάρτη
ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΔΟΥ
Πωλείται μεζονέτα πολύ προσεγμένη και ανακαινισμένη με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο και τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια κατοικία, ως εξοχική κατοικία αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση.
Η κατοικία βρίσκεται στην Άνω Περαία κοντά σε ένα αλσύλλιο και απέχει με το αυτοκίνητο περίπου 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Μακεδονία και 30 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η γειτονιά είναι ήσυχη και ασφαλής και σε κοντινή απόσταση που μπορεί να διανύσει κάποιος με τα πόδια υπάρχουν μαγαζιά, σούπερ μάρκετ και σχολεία. Είναι πολύ ωραία περιοχή για περπάτημα και το σπίτι απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια, από την θάλασσα.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών, υπάρχει μπροστινή αυλή και ιδιωτική αυλή στο πίσω μέρος της κατοικίας. Υπάρχει ένα στούντιο (25 τμ) στο ισόγειο με κουζίνα και λουτρό, το οποίο είναι ανεξάρτητο σήμερα από το σπίτι αλλά μπορεί εύκολα να συνενωθεί και να αποτελέσει έναν επιπλέον χώρο ή να ενοικιαστεί.
Το σπίτι συνολικά είναι 150τμ και διαθέτει εκτός από το στούντιο, ένα σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, μία ευρύχωρη προσεγμένη με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους κουζίνα που έχει πρόσβαση με την πίσω αυλή και στον αποθηκευτικό χώρο, ένα μεγάλο λουτρό με μπανιέρα και ντουζιέρα σε Britain cottage vintage στυλ, και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, (ντουλάπα δωμάτιο στο κυρίως υπνοδωμάτιο), ένα γραφείο, αποθηκευτικό χώρο και χώρο για τη φύλαξη των ξύλων. Οι χώροι είναι ανεξάρτητοι, ευρύχωροι και προσφέρουν με τη διάταξη τους ιδιωτικότητα. Η κατοικία διαθέτει θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, δύο ενεργειακά τζάκια, ενεργειακά κουφώματα (τεσσάρων εποχών), τέντες, αντιανεμικές ζελατίνες και θερμομονώσεις. Έχουν γίνει πολλές εργασίες ανακαίνισης και η κατοικία είναι σε άριστη κατάσταση.

Οι αγγελίες του χρήστη: ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΔΟΥ

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα