Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00035

Πώληση Οικοπέδου, 245τ.μ. Γαλήνη, Αρτέμιδα (Λούτσα)

17.07.2024
68.000

Ν. Αττικής - Ανατολικής Αττικής Δ. Σπάτων - Αρτέμιδος

Εμφάνιση χάρτη
Ελλη Χαρλεπα
Πωλείται οικόπεδο 245 τ.μ. επί της οδού Σταυρουπόλεως 13 ,στη Λούτσα (Αρτέμιδα), στην πανέμορφη και ήσυχη περιοχή Γαλήνη. Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για χαλάρωση και κολύμπι. Με συντελεστή δόμησης 0.4, υπάρχει η δυνατότητα ανέγερσης κατοικίας έως και 120 τ.μ. Το οικόπεδο είναι ιδανικό τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά:

Έκταση: 245 τ.μ.
Συντελεστής δόμησης: 0.4
Δυνατότητα δόμησης: έως 120 τ.μ.
Απόσταση από τη θάλασσα: 1000 μέτρα
Εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο
Ιδανικό για μόνιμη κατοικία ή τουριστική εκμετάλλευση

Περιοχές και Μέρη Ενδιαφέροντος:

Παραλία Λούτσας (Αρτέμιδας): Μόλις 1000 μέτρα μακριά, η παραλία της Λούτσας είναι ιδανική για κολύμπι και θαλάσσια σπορ.
Εθνικό Πάρκο Σχινιά-Μαραθώνα: Περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, το πάρκο προσφέρει μονοπάτια πεζοπορίας, παραλίες και μια μοναδική φυσική ομορφιά.
Μαραθώνας: Μόλις 15 χιλιόμετρα απόσταση, ο ιστορικός Μαραθώνας είναι γνωστός για την περίφημη μάχη και το μαραθώνιο.
Αρχαιολογικός Χώρος Βραυρώνας: Βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον ναό της Αρτέμιδος και το μουσείο της Βραυρώνας.
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Σε απόσταση 12 χιλιομέτρων, το αεροδρόμιο προσφέρει εύκολη πρόσβαση για διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις.
Ραφήνα: Το λιμάνι της Ραφήνας απέχει περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και παρέχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τα νησιά των Κυκλάδων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο οικόπεδο σε μία από τις πιο γραφικές και αναπτυσσόμενες περιοχές της Αττικής, ιδανικό για μόνιμη ή τουριστική εκμετάλλευση!

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα