Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00153

Ομάδα επενδύσεων και χρηματοδότησης για σχέδια ΜΜΕ

13.03.2019
1.000

Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δ. Αγρινίου

Εμφάνιση χάρτη
Inara Lavrova
Γεια σας ιδιώτες, ΜΜΕ, Προώθηση επιχειρήσεων, Διευθύνων Σύμβουλος. Αυτό το μήνυμα είναι ειδικά για εσάς. Είμαστε μια οργάνωση ιδιωτικών επενδυτών με έδρα στο Λονδίνο και συνεργαζόμαστε στενά με τις διάφορες επενδυτικές τράπεζες. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε, να προωθήσουμε την ανάπτυξη διαφόρων εταιρειών με στόχο την εξάλειψη του ποσοστού ανεργίας στον τρίτο κόσμο.
Μας ενδιαφέρει περισσότερο βιώσιμα έργα όπως: έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έργα εξόρυξης, έργα ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης, έργα στον τομέα των ακινήτων, δημιουργικά έργα, γεωργικά έργα και γενικότερα επέκταση των επιχειρήσεων.
Όποια και αν είναι η ειδικότητά σας, το πεδίο παρέμβασής σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να υποβάλετε το Business Plan για πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, καθώς και για τα διάφορα οφέλη που μπορείτε να επωφεληθείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση σχετικά με την προσφορά μας.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα