Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00046

Μεγάλη Τραπεζαρία (Δρυς) 8 Ατόμων

02.01.2021
500

Ν. Αττικής - Ανατολικής Αττικής Δ. Αχαρνών

Εμφάνιση χάρτη
Αναστάσιος Μοσχάτος
Πωλείται τραπεζαρία 8 ατόμων, ξύλινη (καπλαμάς δρυς) με βαθιά "νερά" ξύλου όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Αγοράστηκε το 2013, είναι χειροποίητη φτιαγμένη σε παλιό ξυλουργό με τεράστια εμπειρία, έχει χρησιμοποιηθεί ελαφρώς και είναι σε καλή κατάσταση. Διαθέτει τραπέζι διαστάσεων 2,2 μέτρα μήκος x 1,1 μέτρα πλάτος x 77 εκατοστά ύψος. Τα πόδια του τραπεζιού έχουν διαστάσεις 14 εκ. x 14 εκ.

Οι καρέκλες είναι 5 (συν μία εφεδρική - δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δίδεται χωρίς κόστος), έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο ξυλουργό, το ύφασμα είναι διαλεγμένο με προσωπική φροντίδα, οι διαστάσεις των καρεκλών είναι 50 εκατοστά x 45 εκατοστά το κάθισμα και η πλάτη φτάνει σε ύψος 98 εκατοστά. Διαθέτουν νίκελ στοιχείο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Επιπλέον η τραπεζαρία διαθέτει 1 ξύλινο πάγκο 3 ατόμων με δερμάτινο μαξιλάρι. Οι διαστάσεις του πάγκου είναι 1,7 μέτρα μήκος x 42 εκαστοστά πλάτος x 42 εκατοστά ύψος. Σε 2 γωνίες στις φωτογραφίες έχουν προστεθεί προστατευτικά λάστιχα για προστασία παιδιών, αφαιρούνται πανεύκολα χωρίς ίχνος κόλλας (είχαμε περισσότερα και τα αφαιρέσαμε χωρίς πρόβλημα.) Ο πάγκος είναι πολυ βολικός.

Εξαιρετικό έπιπλο για μεγάλα τραπέζια. Πωλείται λόγω μεγάλων διαστάσεων.

Η τιμή πώλησης είναι πολύ καλή, έχει αγοραστεί πάνω από 3 φορές από την σημερινή τιμή πώλησης.

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα