Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00132

KYOSHO. SUNSTORM. 1000

13.05.2019
150

Ν. Αχαΐας Δ. Δυτικής Αχαΐας

Εμφάνιση χάρτη
Fotios Kiamos
THL: 6973460299. 150 euro

Kyosho Sunstorm 1000 nitro boat

https://youtu.be/SJU3ZlC56ms

δύο φορές έχει μπει στη θάλασσα μόνο σαν καινούργιο δεκτός κάθε έλεγχος

Περιγραφή:

SUNSTORM 1000 ReadySet - Για φρικιά ταχύτητα μόνο ...! Τα αγωνιστικά σκάφη προσελκύουν όλους. Αυτό οφείλεται στις εκπληκτικές ταχύτητες που κάνουν το νερό όσο σκληρότερο από το βράχο σε κάποιο σημείο, αλλά και η αίσθηση του jet set, το οποίο απλά ανήκει σε αυτό. Με το Sunstorm 1000 σας προσφέρουμε μια αγωνιστική βάρκα από υπερθετικά! Το βελτιστοποιημένο σχήμα γάστρας και η τέλεια κατανομή βάρους δίνουν στο μοντέλο μια ασύγκριτη απόδοση και εγγυώνται την τελική λάκτισμα στο νερό!

Το λευκό ABS Hull έρχεται σε ένα κομμάτι καθιστώντας το 100% αδιάβροχο! Το Sunstorm 1000 είναι πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο να ξεκινήσει με λίγα βήματα. Το μοντέλο διαθέτει μια μηχανή καύσης GXR-28MR με ψύξη με νερό, η οποία δίνει στο μοντέλο μια εκπληκτική απόδοση. Όλα τα μικρά εξαρτήματα και εξαρτήματα περιλαμβάνονται στο σετ. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία RC είναι απόλυτα προστατευμένα σε ένα υδατοστεγές κιβώτιο RC.

Η κατασκευή του σκάφους έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην είναι kinkersicher και ως εκ τούτου unsinkable. Μια σημαντική πτυχή ενός σώματος νερού και σε μια κατάσταση όπου κανείς δεν φθάνει άμεσα στο ατύχημα. Συνολικά, το Sunstorm 1000 διαθέτει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών και πολλές λειτουργίες που προορίζονται για επαγγελματίες δρομείς.

χαρακτηριστικά:

- Η KYOSHO Ready-Το σετ περιλαμβάνει οδικό-έτοιμο ενσωματωμένο μοντέλο με ενσωματωμένο KYOSHO PERFEX σύστημα τηλεχειρισμού
- CAD βελτιστοποιημένη κύτους για υψηλής κορυφαία ταχύτητα
- Απολύτως αδιάβροχο, μονοκόμματο γάστρα ABS
- Ισχυρό κινητήρα GXR-28MR με νερό ψύξης
- περιέχουν Glowstarter, μπουκάλι δεξαμενή και το εργαλείο παρέχεται
- Έτοιμο εφαρμόζεται, πολύχρωμα αυτοκόλλητα για το σχεδιασμό του μοντέλου
  • Αντικαταβολή
Οι αγγελίες του χρήστη: Fotios Kiamos
Real Flight G3.5 R/C Flight Simulator
kyosho caliber 400 + τηλεκατευθινση
kyosho caliber 5 nitro + spectrum dx-7

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα