Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00073

κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο διαδίκτυο (Μεθαμφεταμίνη) προς

17.07.2023
0

Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δ. Αγρινίου

Εμφάνιση χάρτη
Alex P...
κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο διαδίκτυο (Μεθαμφεταμίνη) προς πώληση
Η μεθαμφεταμίνη είναι ένα ισχυρό διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος που χρησιμοποιείται κυρίως ως ψυχαγωγικό φάρμακο και σπανιότερα ως θεραπεία δεύτερης γραμμής για τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα και την παχυσαρκία, αποστέλλουμε και παραδίδουμε στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και όλες τις χώρες με Ευρώπη . Καλωσορίσατε την παραγγελία σας.επικοινωνήστε.
Τύπος: C10H15N
IUPAC ID: Ν-μεθυλ-1-φαινυλπροπαν-2-αμίνη
Διάρκεια δράσης: 10–20 ώρες
Άλλες ονομασίες: Ν-μεθυλαμφεταμίνη, Ν,α-διμεθυλφαιναιθυλαμίνη, δεσοξυεφεδρίνη
Μόλις γίνει η παραγγελία σας, δεν υπάρχει λόγος να μην την λάβετε. Αλλά εάν για κάποιο λόγο χαθεί ή κατασχεθεί το πακέτο (Στα 20 χρόνια διαδικτυακής μας επιχείρησης σχεδόν ποτέ δεν κατασχέθηκε το πακέτο μας από την αστυνομία ή το τελωνείο. Έχουμε πάνω από 98% επιτυχία στις παραδόσεις δεμάτων) θα κάνουμε πλήρη επαναποστολή του προϊόντος εάν αισθανόμαστε δεν μας λέτε ψέματα ούτε σας επιστρέφετε τα χρήματά σας.
μόνο για σοβαρούς πελάτες, παρακαλώ αν δεν είστε σοβαροί στην αγορά του προϊόντος μας μην επικοινωνήσετε μαζί μας  (whatsapp +1 (201)500-8902 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα