Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00042

HXEIA EGGLESTON WORKS FONTAINE MONITOR LOUDSPEAKERS

03.07.2023
2.880

Ν. Αττικής - Νοτίου Τομέα Αθηνών Δ. Καλλιθέας

Εμφάνιση χάρτη
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πωλουνται HXEIA EGGLESTON WORKS FONTAINE MONITOR LOUDSPEAKERS .....εδω παραθετω τα χαρακτηριστικα τους....Frequency Response: –3db @55 Hz to well beyond 24,000 Hz
Efficiency: 87 db.
Impedance: 8 Ohms, nominal, Minimum impedance: 6.3 Ohms.
Tweeter: One 1" cloth dome with large diameter vented pole piece.
Mid-bass, bass: Two 6" polypropylene double magnet drivers with 3" voice coils.
Single Rhodium binding posts
Dimensions: 9 ½" W. X 151/2" D. X 17" H.
Weight: 70lbs each...Συμπαγης αχρωματιστη καμπινα απο την EGGLESTON με κλιση προς τα πισω για εξισορροπηση φασεων , χρησιμοποιει 2 ταχυτατα mid-bass της MOREL χωρις crossover και συμπληρωνονται απο το Tweeter Esotar της DYNAUDIO με crossover 1ης Ταξης . H διαταξη των MOREL ειναι σε σειρα , με αποτελεσμα το FONTAINE να παρουσιαζει ενα ευκολο φορτιο υψηλο σε ΩΜ , καταλληλο για Λαμπατους Ενισχυτες & ΟTL ( GRAAF GM-20 ) . Το FONTAINE διακρινεται για την Ταχυτητα του , με υψηλη αναλυση και πολυ μικρες παραμορφωσεις . Τα φωνητικα ειναι αερινα με σωστο Timing και τα πριμα ειναι εκτεταμενα με σωμα και διαυγεια με αφθονες Αρμονικες. Αναπτυσσει μια τρισδιαστατη εικονα και η ασυμπιεστη αποδοση του στα μικρο & μακροδυναμικα αναλυει και τις ποιο απαιτητικες Ηχογραφησεις χωρις να προσθετει χαρακτηρα.
Στα φυσικα Οργανα οπως Πιανο , Βιολι , Κιθαρα , αναδεικνυονται τα χαρισματα του FONTAINE καθως ο Ακροατης αντιλαμβανεται την σωστη Αποδοση τους , που σε συγκριση με κοινα Ηχεια εντυπωσιαζει με την ανωτεροτητα του. Ικανοποιητικη εκταση Μπασσων με σωστη Αποσβεση και Σωμα , που αν συνδυαστει με ενα καταλληλο ενεργο Υπογουφερ , μετατρεπει το FONTAINE σε ενα μεγαλο Αναπαραγωγεα πληρους Φασματος και δυνατοτητων.

Απαιτητικο Ηχειο σε συνοδα Μηχανηματα και σωστα καλωδια για να ξεδιπλωσει τα χαρισματα του .

Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης καμπινας , με επενδυση απο Γρανιτη και αποσβεστικα Υλικα.
Αριστο φινιρισμα Λακας Πιανου....τιμη πωλησης 2880 ευρω....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ - ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ - ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ....

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα