Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00025

Ένα Συντομότερο Χρονικό του Χρόνου STEPHEN HAWKING ΚΑΙ LEONA

28.09.2020
15

Ν. Αττικής - Πειραιώς Δ. Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Εμφάνιση χάρτη
Γιαννης
Περιγραφή:
Ποια είναι η φύση του χώρου και του χρόνου, ο ρόλος του Θεού στη Δημιουργία, το παρελθόν και το μέλλον του Σύμπαντος; Κανείς δεν μας εξήγησε τα παραπάνω ερωτήματα καλύτερα από τον ιδιοφυή Stephen Hawking στο μπεστσέλερ του Το χρονικό του Χρόνου. Από την πρώτη έκδοση, ωστόσο, πολλοί αναγνώστες διεμήνυαν στον καθηγητή ότι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν πολλές από τις σημαντικότερες έννοιες του βιβλίου. Έτσι, με τη συμβολή και του Leonard Mlodinow, η κοσμολογία τού Stephen Hawking παρουσιάζεται αναθεωρημένη στο παρόν βιβλίο ―ώστε να είναι περισσότερο κατανοητή στον καθένα― και ταυτόχρονα πλήρως ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες κατακτήσεις της ανθρώπινης γνώσης.

Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ Το χρονικό του Χρόνου αποτελεί πλέον βιβλίο-ορόσημο στην επιστημονική συγγραφική παραγωγή. Η θελκτική πένα του συγγραφέα είναι ένας από τους λόγους· ένας άλλο είναι τα συναρπαστικά θέματα που πραγματεύεται τα: η φύση του χώρου και του χρόνου, ο ρόλος του Θεού στη Δημιουργία, το παρελθόν και το μέλλον του Σύμπαντος. Ωστόσο, από την πρώτη έκδοσή του, πολλοί αναγνώστες διεμήνυαν στον καθηγητή Hawking ότι δυσκολεύονταν να παρακολουθήσουν πολλές από τις σημαντικότερες έννοιες του βιβλίου.
• «Σήμερα βρισκόμαστε πλησιέστερα από ποτέ στην κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος. Σκοπός μας γράφοντας το βιβλίο αυτό ήταν να μοιραστούμε μαζί σας μέρος του ενθουσιασμού που προκαλούν οι πιο πρόσφατες ανακαλύψεις, καθώς και τη νέα εικόνα της πραγματικότητας η οποία αναδύεται ως συνέπειά τους.»
—Stephen Hawking
Οι αγγελίες του χρήστη: Γιαννης
HP Compaq Elite 8300 ultra slim desktop
Αντρική Ζώνη Δέρμα DIESEL
ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ Σφακτηρίας 425 π.χ
ILLUMINATI Οι Πεφωτισμένοι
ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI (DAN BROWN)
Μέγας Αλέξανδρος (ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ)

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα