Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00070

Διαμεσολαβητής Συνομιλίας

28.06.2021
0

Ν. Αργολίδας Δ. Επιδαύρου

Εμφάνιση χάρτη
Evelikti Ergasia
Εργαστείτε ως διαμεσολαβητής συνομιλίας

Από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κερδίσετε κατά μέσο όρο 400 ‎€‎ την εβδομάδα! Απλά στέλνοντας γραπτά μηνύματα σε άλλα άτομα.

Εργαστείτε από οπουδήποτε
Συνδεθείτε και ξεκινήστε να εργάζεστε από τον καναπέ σας, το αγαπημένο σας καφέ ή εν κινήσει. Δεν έχει σημασία αν ζείτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σας πληρώνουμε κάθε εβδομάδα
Εσείς αποφασίζετε πόσος θα είναι ο εβδομαδιαίος μισθός σας. Η φιλοδοξία και η σκληρή δουλειά σας καθορίζουν τι θα κερδίσετε.

Πώς λειτουργεί;
Ως διαμεσολαβητής γραπτής συνομιλίας θα απαντάτε σε απλά μηνύματα σε ένα δίκτυο γραπτών κειμένων που βασίζεται στη φαντασία. Πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε με τους πελάτες για όλα τα είδη θεμάτων. Θα σας δοθούν διαφορετικοί ρόλοι, ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης σας.

Μερικοί από τους πελάτες μας θέλουν απλώς να μιλήσουν σε κάποιον για την καθημερινή ζωή, και άλλοι θέλουν να υποδυθείτε έναν χαρακτήρα. Θα βοηθήσετε άτομα που είναι μοναχικά και που αναζητούν να έρθουν σε επαφή μέσω μηνυμάτων.

Πρόκειται μόνο για συνομιλία γραπτή, χωρίς να εμπλέκονται κάμερες. Όλη η εκπαίδευση που απαιτείται θα δοθεί πριν ξεκινήσετε.

Να είστε άπταιστοι στα ελληνικά
Να είστε 18 ετών
Να έχετε πρόσβαση σε λάπτοπ ή υπολογιστή
Να έχετε ταυτότητα

Παρακαλούμε πηγαίνετε στο https://evelikti-ergasia.com/?&utm_source=poula24&utm_campaign=Template2 για να κάνετε αίτηση
Οι αγγελίες του χρήστη: Evelikti Ergasia

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα