Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00025

Apple Iphone 11 Οriginal (64GB) καινουργιες Εκθεσιακες

21.11.2022
389

Ν. Αχαΐας Δ. Πατρέων

Εμφάνιση χάρτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πωλούνται Iphone 11 γνήσιες συσκευές εκθεσιακές άριστες χωρίς γρατζουνιές και χτυπήματα.🍎

Φωτογραφική εμπειρία

Με το νέο iPhone 11 η φωτογραφική εμπειρία περνάει σε άλλο επίπεδο. Με διπλή κάμερα 12 ΜP καταγράφει έως και τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον προκάτοχό του, το iPhone XR. Αυτό προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα φωτογραφιών.

Δεν υπάρχει επαρκές φως; Κανένα πρόβλημα. Με το Night mode μπορείς να πάρεις εξαιρετικές low-light φωτογραφίες και μάλιστα αυτόματα. Δεν χρειάζεται να βάλεις φλας και τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και πιο φυσικά.

oι κάμερες συνδυάζονται και δημιουργούν εκπληκτικής ομορφιάς φωτογραφίες. Με το High-Key Light Mono εφέ μπορείς να μεταμορφώσεις τα πορτρέτα σου και να δημιουργήσεις το look που θες αλλάζοντας την ένταση του φωτός.

Επεξεργαστής:

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακά και σε ό,τι αφορά τον επεξεργαστή. Για την απρόσκοπτη και ταχύτατη λειτουργία των νέων iPhone 11 Series φροντίζει ο νέος 7nm+ επεξεργαστής Α13 Bionic, που έχει 20% πιο γρήγορη CPU και GPU από τα chipset των iPhone X Series. H ΑΙ τεχνολογία Neural Engine του επεξεργαστή επιτρέπει την ανάλυση και επεξεργασία των φωτογραφιών και των βίντεο σε πραγματικό χρόνο!

Σε υψηλά επίπεδα ποιότητας εικόνας κινείται και η οθόνη Liquid Retina των 6,1 ιντσών. Η αντίθεση φτάνει τα 1400:1 και η φωτεινότητα τα 625 nits.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τη selfie κάμερα που υποστηρίζει τη λήψη slow motion videos, δίνοντας τη δυνατότητα για νέο είδος selfies, τις slofies (slow motion selfies). Η κάμερα έχει επίσης αισθητήρα 12 ΜP και πιο γρήγορο Face ID σε σχέση με τα iPhone X Series.

Συνολική αποτίμηση: Το iPhone 11 είναι ένα πραγματικό φωτογραφικό στούντιο με εξαιρετικές δυνατότητες φωτογραφίας, βίντεο και επεξεργασίας. Την ίδια στιγμή είναι το πιο έξυπνο και αποδοτικό iPhone που έχουμε δει ποτέ.

Πραγματικές φώτο

Εαν ζητηθεί δεκτός κάθε έλεγχος.

Oι συσκευές Συνοδεύονται με 9 μηνή εγγύηση.

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα