Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00030

Αναμνηστική φωτογραφική μηχανή: Αυτό το Zenit E Special Edit

21.06.2021
Συζητήσιμη 100

Ν. Αττικής - Νοτίου Τομέα Αθηνών Δ. Αγίου Δημητρίου

Εμφάνιση χάρτη
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Περιγραφή

Αναμνηστική φωτογραφική μηχανή: Αυτό το Zenit E Special Edition δημιουργήθηκε για να προωθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 που πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα. και με εξωτερικο flash και θήκη.

Στερεά SLR: Αυτή η φωτογραφική μηχανή μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σταθερή κατασκευή που θα σταθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση λήψης και το πέρασμα του χρόνου.

Φακός Helios-44-2: Αυτή η φωτογραφική μηχανή έρχεται με εναλλάξιμους φακούς Helix 44-2 58 mm, με ανοίγματα από f / 2 έως f / 16.

M42 Mount Screw: Αυτή η κάμερα είναι συμβατή με πολλούς διαφορετικούς φακούς, καθιστώντας τον φωτογραφικό πειραματισμό ένα αεράκι!

Αξιόπιστο σκόπευτρο: Το αντανακλαστικό σκόπευτρο με γυαλιστερή οθόνη εστίασης είναι ένας μεγάλος βοηθός στη σύνθεση των βολών σας.

Μετρητής φωτός: Ο ενσωματωμένος μετρητής φωτός σεληνίου υπολογίζει το φως και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το διάφραγμα και την ταχύτητα κλείστρου για να επιτύχετε την τέλεια έκθεση.

Χρονοδιακόπτης: Απλά ενεργοποιήστε το χρονοδιακόπτη πατώντας το μικρό κουμπί μπροστά από τη μηχανή πάνω από το μοχλό ρύθμισης του χρονοδιακόπτη.

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα