Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00014

Airpods Pro Original refurbished Ακουστικά- Λευκό

24.11.2022
80

Ν. Αχαΐας Δ. Πατρέων

Εμφάνιση χάρτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Apple Airpods Pro καινούργια αυθεντικά ,άριστα εμφανισιακά και λειτουργικά στο κουτί με τα αξεσουάρ του

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλό ήχο κατά τη συνομιλία και συνδέεται εύκολα με τη συσκευή σου.

Τα AirPods Pro είναι συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Ωστόσο, κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους δεν λειτουργούν σε συσκευές Android και γενικά όσες δεν διαθέτουν iOS. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Siri, δεν μπορείς να ακούσεις από το ένα ακουστικό μόνο και δεν είναι εφικτός ο έλεγχος της μπαταρίας τους. Επίσης, το pairing απαιτεί λίγα παραπάνω βήματα.

Απόλαυσε ανώτερη ποιότητα ήχου με τον Προσαρμοστικό Ισοσταθμιστή, ο οποίος βελτιώνει αυτόματα τη μουσική σύμφωνα με το σχήμα του αυτιού σου, προσφέροντάς σου μια πλούσια και ομοιόμορφη εμπειρία ακρόασης.

Τα AirPods Pro συνδέονται αυτόματα με όλες σου τις συσκευές Apple. Συνδέονται ταυτόχρονα με το iPhone και το Apple Watch, και η εναλλαγή του ήχου μεταξύ των συσκευών γίνεται αυτόματα.Aν θέλετε πραγματικά κορυφαίο ήχο απο την apple χωρις αποσυνδεσεις και χωρίς να ξοδέψετε πολλά η λύση ειναι σε αυτά τα ακουστικά

Πραγματικές φώτο

Εαν ζητηθεί δεκτός έλεγχος

12 μήνες εγγύηση

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα