Λογότυπο του poula24.gr για μικρές αγγελίες Poula24.gr
00027

100 τμχ Adipex Retard 15mg, χάπια αδυνατίσματος και χάπια απ

22.11.2022
160

Ν. Αργολίδας Δ. Ερμιονίδας

Εμφάνιση χάρτη
walton
Πωλούμε χονδρική και λιανική Adipex Retard 15mg (αρχική μάρκα Gerot Pharmazeutika). Η χονδρική μας παραγγελία ξεκινά από 1000 tablet που συνοδεύεται από τεράστια έκπτωση. Το Adipex Retard 15mg είναι ένα από του στόματος φάρμακο που παράγεται από τη Gerot, επίσης γνωστό ως Phentermine. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη μείωση του βάρους και στη θεραπεία της παχυσαρκίας. Μαζί μας μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε καθαρής ποιότητας κάψουλες φαιντερμίνης σε τιμές χονδρικής. Αυτό το φάρμακο κατασκευάζεται από την Gerot και χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των bodybuilders και των ανθρώπων γενικότερα για την πρόληψη της απορρόφησης των λιπών από την ανθρώπινη διατροφή και ως εκ τούτου τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων. Το Adipex Retard 15 mg μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση παραγόντων κινδύνου όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υψηλή χοληστερόλη και το υψηλό σάκχαρο στο αίμα. Το Adipex Retard 15 mg διατίθεται σε κουτιά, το καθένα από τα οποία περιέχει 100 κάψουλες (15 mg/κάψουλα).

Χαρακτηριστικό προϊόν
Δραστικό Συστατικό: Φαιντερμίνη
Μέση δόση: 30 mg/ημέρα (2 ταμπλέτες)
Περιεκτικότητα: 15 mg
Κύρια εφαρμογή: Για παχυσαρκία, απώλεια βάρους, έλεγχο της δίαιτας, κατασταλτικό της όρεξης, αδυνάτισμα, φυσική κατάσταση σώματος κ.λπ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100 ταμπλέτες συν 10 επιπλέον δωρεάν δισκία (σύνολο 110 ταμπλέτες)
Τιμή μονάδας: 160€ (110 δισκία/κάψουλες)
Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας: 1000 δισκία/κάψουλες
(με ή χωρίς συνταγή)

Τρελαίνεστε για δίαιτα και άσκηση αλλά δεν συμμετέχετε στην επιθυμητή απώλεια βάρους; Το Adipex Retard 15mg θα είναι μια από τις καλύτερες λύσεις σας. Είναι μια ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται γενικά για τη θεραπεία της παχυσαρκίας σε ενήλικες και εφήβους ηλικίας 12 ετών και άνω.

Το poula24.gr χρησιμοποιεί cookies.
Μάθε περισσότερα